tovaingesson.blogg.se

TOVA INGESSON

Stranden/pizza

Publicerad 2014-07-05 00:07:38 i Allmänt,

Idag började dagen med att vi åkte till en utav stränderna vi var på förra gången. Det var soligt och skönt. Vattnet var inte ens kallt, det känndes ljummet när man gick i. Det måste vart runt 25°C!! Den mesta tiden tillbringades i vattnet tills det var dax att äta. Då åkte vi vidare till en ny strand vi aldrig varit på innan. Där hade dem en restaurang precis bredvid vattnet där vi åt lunch. Sedan låg vi på den stranden en stund innan vi tog en glass och begav oss hemmåt!
När vi kom hem var jag och Ella sugna på att bada mer så det blev ett kvällsdopp idag igen. I slutet blev det riktigt kallt så sen var det skönt att komma hem, duscha och sätta på sig pyjamas. När jag precis hade blivit färdig och låg och kollade igenom mobilen visade det sig att vi skulle gå ut och äta. Då var det bara att slänga på sig kläder igen och sedan gå ner för att äta pizza på en restaurang längst med havetskanten. 

Bilder från dagen

Stället där vi åt lunch



Eftersom solen går ner väldigt tidigt här (20:45) så är det väldigt mörkt men här är bilder från restaurang besök nr 2 idag.

Kr@m Tova

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2014-07-05 10:36:13

Oj vad ni äter! Är maten god? Idag är det 25grader varmt, men skyigt. Väg föreningens styrelse är här nu. Jag ska strax servera kaffe. Fortsätt njuta!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tova Ingesson

14 år, belieber, gymnastik

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela