tovaingesson.blogg.se

TOVA INGESSON

1:a advent/dop

Publicerad 2014-11-30 21:52:37 i Allmänt,

Idag är det första advent! Sååå himla fort tiden har gått!?! Kan inte fatta att det är december imorgon!

Idag har jag varit på dop för min kusin i Borås. Först var vi i kyrkan i en timma och sedan på församlingshem för att äta och fika lite. Det var slut ungefär vid 16:30 och då var det bara att åka rakt hem och gosa ner sig i sängen. Mamma och pappa hade lovat att vi skulle få åka till Knalleland och shoppa lite om klockan inte blev för mycket. Tyvärr hann vi inte det så jag blev lite besviken, det hade varit så kul att få gå in på Ellos som dem har där! Men det får vi göra nästa gång istället! 



Kr@m Tova

Tävlingar

Publicerad 2014-11-24 21:54:28 i Allmänt,

Nu har jag varit på tävling två helger i rad. Förra helgen var jag i Helsingborg på en tävling som heter rc. Vi var iväg hela helgen och hade superkul. Tävlingen gick dock helt uselt för vårat lag då vi hade hur många fall som helst och slutade på sista plats! Mina varv gick däremot bra så jag kännde mig nöjd :) 

Sedan denna helgen var det hemmatävling. Öppen klass började tävla ganska sent så jag kom inte hem förän framåt 23:00. Denna gången gick iallafall tävlingen bättre och mitt lag fick brons i fristående och silver i tumbling! 

Det är speciellt när vi tävlar som jag inser hur mycket jag gillar min sport. Men man är också helt slut efter en hel dag i gympahallen! 

Kr@m Tova

Julklappstips-tjejkompis

Publicerad 2014-11-11 09:30:00 i Allmänt,

Hejsan!
Jag tänkte börja med en ny grej här på bloggen där jag ska ge tips på julklappar man kan ge till olika folk i släkten och kompisar. Jag tänkte göra ett sånt här inlägg varje vecka fram till julafton med olika kategorier. Den första kategorin tänkte jag skulle vara "tjejkompis"
 
 
1. Lush lip scrub - länk
2. Marc by Marc Jacobs mobil skal - länk
3. Victoria secret bodymist, body lotion och body wash set - länk
4. Nyx butter gloss - länk
5. Essie nagellack - länk
6. Too faced chocolate bar - länk
7. Yankee candle ljus - länk
 
 
Kr@m Tova

Helgen hos farmor

Publicerad 2014-11-10 20:03:14 i Allmänt,

När vi kom till farmor i Lördags så börjde vi med att åka till Kinna. Där kollade vi lite i affärer och farmor köpte min julklapp. Vi får se om jag kommer kunna hålla mig ifrån att öppna paketet som just nu ligger på mitt golv! 
Sen åkte vi tillbaka till farmors lägenhet och vilade en stund, vi hade ju varit uppe så tidigt på morgonen. Sedan pysslade vi små glashjärtan med tomtar på som vi ska hänga i granen. Senare på kvällen myste vi bara i soffan.

På söndag gick vi på en promenad och kollade på huset där jag bodde när jag var en bebis och även var pappa bodde när han var liten. Sedan spelade vi lite yatzy innan vi åkte hem. 
Supermysig helg! 



Här hade det dock inte torkan än så man såg inte tomten så tydligt!

Kr@m Tova

En vanlig träning hos varbergs GIF

Publicerad 2014-11-08 16:00:00 i Allmänt,

Här är en video på hur en helt vanlig träning inom Varbergs GIF GF skulle kunna se ut. Jag är dock inte med på det här videon men jag tycker ni borde kolla på den och inse hur sjukt mycket tid vi slösar bort på annat än att träna gymnastik. Jag tränar 8,5 timmar i veckan men minst 2 timmar utav den tiden går åt till at plocka fram och bort redskap.
https://www.youtube.com/watch?v=CsC95GrQ8VY&list=UU1oNGMoH0ZA6_Uhkeyw2pdw
 
Det är sånt himla slöseri på tid och drömmen skulle vara att få en egen sal där redskapen skulle står framme hela tiden. Vi har tjatat om detta nu i ett antal år med komunen tar saken i andra hand hela tiden och väljer istället att renovera simmhallen, bygga nytt bibliotek, bygga en ishall o.s.v. Jag kan förstå detta men det känns ändå som det borde vara våran tur snart. 
 
 
Kr@m Tova

One Direction konsert

Publicerad 2014-11-07 19:09:37 i Allmänt,


Japp jag ska på One Direction konserten och nej jag är ingen Directioner men....

När det kom ut att 1D ska komma till Göteborg sommaren 2015 så ville såklart Ella åka dit. Även min kompis Wilma ville dit så det blev bokat att jag ska dit med dem två. Även om jag inte är ett fan av 1D så tycker jag det ska bli jätteroligt. Jag har aldrig varit på konsert innan så det ska bli roligt att få känna den känslan men det ska också bli coolt att få se ett världskänt band live! Jag ser verkligen fram emot det.

Kr@m Tova

men drömmen kommer föralltid vara att få se Justin live!

Juuulloov!

Publicerad 2014-11-07 08:00:17 i Allmänt,

Nu har ännu en skolvecka gått och jag tycker det börjar kännas som vi närmar oss jullovet i en väldig fart. Jag har räknat ner veckorna nu ett tag och igår fick jag bara en känsla av att jag ville lyssna på julmusik så hela morgonen lyssnade jag igenom Justins julalbum. Det är lite väl tidigt men jag kände mig bara tvungen! ; D Jag ska vänta några veckor till innan jag kan börja lyssna julskivor på heltid, haha

Jag känner att det har varit en hel del mer i skolan nu i 8:an så jag tror att det kan vara en utav anledningarna till att jag längtar extra mycket just det här året.

Kr@m Tova

Mathilda och Andrea blogpod

Publicerad 2014-11-05 09:30:59 i Allmänt,

finns att ladda ner på podcaster appen

Om ni vill lyssna på en riktigt bra podcast så tipsar jag er att kolla in  Mathilas och Andreas blogpod. 

Andrea är en utav mina favorit bloggare och det var inte så jättelänge sedan jag började lyssna på hennes blogpod, som hon gör tillsammans men sin kompis Mathilda, och jag är helt fast. Dem släpper ett avsnitt varje tisdag och dem är mellan 30 min och 1 timma långa. Jag lyssnar alltid på dem på onsdags morgonen och det ger mig en bra start på dagen (haha det lät som i den där reklamen) Dem har olika teman varje vecka och svarar ofta på frågor från lyssnarna och berättar roliga historier som har hänt dem själva. Jag har flera gånger varit med om att jag bara har velat skratta rakt ut men har fått hålla inne det. Någon morgon frågade Ella varför jag gick tunt och log hela tiden och det var en utav dem gångerna. Dem är så himla roliga samtidigt som dem är smarta och kloka och ger bra svar på frågorna och funderingar.

Eftersom jag inte har något äldre syskon eller kompis kan jag tycka att det är jätteroligt att få höra på när dom som går 3:e året på gymnasiet pratar om  vad som ska hända i framtiden men framförallt valen som dem redan har gjort men som jag fortfarande har framför mig! 

Jag skulle säga att podden passar bäst till målgruppen mellan 12-20 år kanske.

Kr@m Tova

back on track ♡

Publicerad 2014-11-04 21:57:54 i Allmänt,

Okej, nu var det ett bra tag sedan jag skrev här! Jag har bara inte haft lusten och orken till att ta tag i det. Men nu har jag haft lov från skolan i en vecka och fått tillbaka peppet. Nu hoppas jag verkligen att det håller i sig!
Bild från för några veckor sedan då jag provade några gamla, gamla kappor som vi har hängande i ett skåp! Det var denna och en till med typ får ull eller något, så coola! 

Kr@m Tova

Om

Min profilbild

Tova Ingesson

14 år, belieber, gymnastik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela