tovaingesson.blogg.se

TOVA INGESSON

Gamla kärleksbrev + nymålade naglar

Publicerad 2014-08-31 20:44:17 i Allmänt,

Idag har jag städat och dammat mitt rum. (Konstigt att det heter dammat det borde heta avdammat) 
Jag hittade en hel del gamla saker. Både gamla kärleksbrev jag fick i typ 3:an eller något och andra lite pinsamma saker. Det var iallafall roligt att sitta och titta på och läsa. 

Jag målade även mina naglar med en rosa Union Jack på!

Hoppas ni har haft en bra söndag. 

Kr@m Tova

Fredag!!!

Publicerad 2014-08-29 23:05:06 i Allmänt,

Åh vad skönt med fredag! Eftersom jag var iväg hela förra helgen känns det som jag har gått dem första två veckorna i skolan utan något ledigt! 

Idag har jag mått lite bättre och inte vart alls lika hängig. Efter skolan åt jag och var ute en runda med hunden innan jag cyklade ner till stan där jag mötte upp Wilma som hade varit och klippt sig. Vi letade present till Amanda och jag tror att vi hittade några bra saker till sist. 

Det var lite regnit och vi kände inte alls för att cykla hem så vi stannade kvar och åt pizza på Stantons. Det var jättemysigt och vi satt kvar ett tag och pratade, tills kl blev 20:15 då vi kände att det var dax att dra oss hemmåt!
Jättemysig början på helgen! 

Kr@m Tova

Halvsjuk och TBT!

Publicerad 2014-08-28 23:20:58 i Allmänt,

Gills det som att man är sjuk om det bara känns så?
Efter jag kom hem från skolan idag så har det känts som att jag ska trilla ihop i en hög och att hela hjärnan är fylld av snor. Jag kollade om jag hade feber men det var som vanligt men jag kunde iallafall därför inte gå på träningen utan låg istället hemma. Efter jag hade kollat en stund på mobilen började jag fixa och trixa med mitt hår. Jag fick fram några snabba, enkla och snygga frisyrer men kan ha till skolan. Vi får väll se om jag kör på någon utav dem imon.


TBT sommarkväll på ankaret! 

Kr@m Tova

Den bästas dag!

Publicerad 2014-08-27 22:56:56 i Allmänt,

Idag fyller en utav mina bästa vänner år! Hon är nog det snällaste männsikan jag känner och hon är, och gör mig nästan (haha) alltid glad! Jag vill bara önska henne ett stort grattis på hennes dag!! 
Kr@m på dig Amanda från mig! ❤️❤️

Mån-Tis

Publicerad 2014-08-26 20:35:05 i Allmänt,



Okej nu har skolan verkligen dragit igång på riktigt. Det är ganska segt på morgonen men jag tycker faktiskt det är helt ok i själva skolan. Vi har fått ett bra schema så jag slutar redan 13:20 på fredagar och jag har ingen speciellt lång dag! 👍 
Jag insåg just att jag har haft väldigt roligt och skrattat mycket i skolan dem senaste två dagarna. Jag vet inte om det är för att jag har varit trött eller för att det har hänt roliga saker! 
Hoppas iallafall att det fortsätter så!

Kr@m Tova

Gympa natt&dag!

Publicerad 2014-08-25 20:50:39 i Allmänt,

I helgen var jag på tävlingen Gympa natt&dag i Oskarström. Det är exakt vad   det låter som, en tävling som håller på både dag och natt tid. 
Jag orkar inte skriva så mycket mer än att det var jätte roligt och gick bra och att det var anledningen till att jag inte har bloggat. Det är lite konstigt system på tävlingen men man kan säga att vi kom fyra i tumbling (om ni vet vad det är) utav 96 lag! : D 

Kr@m Tova

PLL TAG

Publicerad 2014-08-21 18:38:46 i Allmänt,

Nu ska jag göra en tag som handlar om serien Pretty Little Liars. Om du inte kollar på serien kanske det är lite onödigt att läsa med jag kände att jag ville göra denna.
 
Who is your favourite character? Det är svårt att välja men jag gillar Aria.
 
Who do you think is behind the A team? Det kan vara vem som helst. Jag tror att någon som man absolut inte anar skulle vara med är det iallafall. Nu kan man faktiskt tro Alison lite.
 
Who do you ship? Aria och Ezra (Ezria)
 
Most memorably cheesy/stupid moment? När Emily berättade att hon var gay och hennes föräldrar inte tyckte om det.
 
Favourite villain? Jag har ingen "favorit skurk".
 
Who do you think will/might become a villain? Hoppas inte på någon men jag vet inte.
 
Wich girl do you think has been hurt the most by A? Svår fråga! Hanna kanke.
 
Wich girl’s style do you love the most? Jag gillar alla på olika sätt men Aria och Alison har bra stil.
 
Who is your Crush in the series? Ezra (och lite Toby efter han klippte sig)
 
Which of the five girls’ style do you like least? Spencers och ibland Hannas nya stil.
 
Who of all the characters you do not like?
Mona är väldigt konstig!

Nu orkade jag inte göra fler frågor men det här var några.

Kr@m Tova
 
 

♥ ♥ ♥

Publicerad 2014-08-19 20:55:29 i Allmänt,

Jag var bara tvungen att skriva det här inlägget där jag vill säga att jag tror att det inte är så himla många fler än jag som har en mormor och morfar som kommenterar på nästan alla inlägg man gör på sin blogg. Både snälla och peppande kommentarer, så himla roligt!! Cred till er! ♥
 
Gammal bild på mig och Wilma på "mormor & morfars strand".
 
Kr@m Tova
 

Första skoldagen

Publicerad 2014-08-18 23:10:26 i Allmänt,

Jaha då var första skoldagen avklarad och den var väldigt slapp. Vi gjorde typ ingenting! Jag är allafall nöjd med gruppindelningarna vi fick så det var ju skönt. 

Här är två av de plaggen jag köpte på Emporia och min outfit idag. 
(dålig bild men den togs egentligen till snapchat)

Jeans: Gina tricot 500:-
T-shirt: New Yorker 100:-

Kr@m Tova

Sommaren i bilder!

Publicerad 2014-08-17 20:53:52 i Allmänt,

Ok då var det dax för skolstart och jag ska börja ÅTTAN!! Hur hände detta? Jag kan absolut inte fatta att det är jag som bara har 2 år kvar i grundskolan! 
Jaja det var inte det jag skulle skriva om nu. Här kommer lite bilder från mitt sommarlov! 
1.Me & sis i Kroatien | 2.Måns i regnet | 3. Från lägret i Ängelholm | 4. Måns på stranden | 5. Kvällen vid Kallhaga sjön | 6. Sjön igen | 7. Kroatien | 8. Läger med gympan | 9. Bilbingo

Jag har varit ganska dålig på att ta bilder sedan vi kom hem från Kroatien så en hel del av dessa har ni redan sett på bloggen. Jag har iallafall haft ett superskönt sommarlov men det har tyvärr gått alldeles för fort!

Imorgon kl 8 drar dem vanliga rutinerna igång igen! Längtar redan till Jullovet! Nämen fy vad tragiskt!! :) Det ska nog gå bra

Kr@m Tova

Emporia ♥

Publicerad 2014-08-17 11:26:00 i Allmänt,

När jag fyllde år så fick jag pengar så att vi skulle kunna åka till Emporia och shoppa. Så förra söndagen åkte jag, mamma och Ella dit medan pappa och Måns var på lekplatser i malmö och lekte.

Jag köpte en hel del saker och jag känner att jag inte riktigt orkar ta kort på allt och lägga ut på bloggen även om jag gärna vill visa det så då har jag kommit på lösningen att varje gång jag har på mig något utav dem nya plaggen så ska jag ta en "outfit" bild och lägga ut på bloggen och skriva vart sakerna kommer ifrån och om jag kommer ihåg vad dem kostade. Priset skriver jag bara för att jag brukar tycka det är roligt att veta om man själv skulle vilja köpa samma plagg.
 
Jag kan säga att jag bott i den här nya mjukisdressen ända sen jag köpte den. Den är så gosig och färgen gör den inte sämre.
(ursäkta håret på bilden ♥)
 
Det är läskigt att kolla på denna bilden som är tagen för mindre än en vecka sedan och inse hur fort min solbränna har gått bort :'(
 
Byxor: Cubus 199:-
Kofta: Cubus 199:-
 
Kr@m Tova

Bilder från camping semester

Publicerad 2014-08-09 22:24:19 i Allmänt,

I veckan var vi på tältsemester i Kungshamn. Här är lite bilder.
Snacka om fullpackad bil. Kanske däremot inte är så konstigt då vi är två vuxna, tre barn och en hund! 



PÅVÄG!!

FRAMME!!



Nordens ark! 

En lyckad semester med två nätter i tält! 

Kr@m Tova

Jag saknar dig

Publicerad 2014-08-05 00:17:45 i Allmänt,

Idag kollade jag på filmen "Jag saknar dig" men några vänner. Den är baserad på en verklig händelse och handlar om två enäggstvilling där den ena dör i en bilolycka. Den är ganska sorglig och jag grät såklart (jag gråter alltid till film) 
Jag hade redan läst boken sedan innan och jag trodde att filmen skulle vara ett litet snäpp sämre eftersom det brukar vara så men så var det faktiskt inte i det här fallet! Jag tyckte filmen var lika bra och den får 4,5/5 hjärtan.

Kra@m Tova

Heter det kortbenad?

Publicerad 2014-08-02 18:51:39 i Allmänt,

I onsdags så åkte jag, Ella, Måns och mamma med tåg till Göteborg och strosade lite. När pappa slutade jobbet kom han också och vi åkte helt spontant till Liseberg. Det var jätte mysigt och jag åkte Helix ( den nya attraktionen på Liseberg) Den var jätterolig!! 

Men iallafall, när vi gick runt i Göteborg så köpte jag även några få saker som jag tänkte visa nu! 

Jag var inne på Chelsea och köpte INTE en utav dem där "vanliga" blusarna som finns där inne!!! Utan jag köpte istället den här t-shirt sakedaken. Den kostade 199:- och jag tycker att den är fin. ganska självklart men men..

Sedan var vi inne på Monki. Det måste nog vara en utav alla affärer med coolas kläder. Synd bara att jag inte passar i (och framförallt inte vågar sätta på mig) alla kläderna där inne. Jag hittade åtminstone en väldigt cool jumpsuit som är kortärmad och kortbenad (?). Jag bar den på morfars kalas igår och det är absolut den nya favoriten!

Påvägen till kalaset stack vi in på Intersport för att köpa present och då hade dem jättemycket rea och jag hittade en långärmad träningströja för bara 69:-!!

Kr@m Tova

Vad ska man skriva om då?

Publicerad 2014-08-01 23:10:40 i Allmänt,

Jag tycker det är så himla svårt att komma på ideér till vad jag kan skriva om på bloggen. Jag vill inte att det ska bli som en dagbok där jag bara skriver vad jag gör på dagarna för att det tycker jag inte själv är så roligt.
Jag läser en hel del bloggar och inläggen som jag stannar vid och läser ordentligt är där personen tipsar något eller visar vad hon har har köpt den senaste tiden. Alla inlägg med bilder i tycker jag också är roliga för då behöver man inte läsa allt och en bild kan visa bättre än text (tycker jag), därför brukar jag försöka lägga in så mycket bilder som möjligt på min blogg även om det inte är den bästa kvaliten då jag tar allt med min mobil.
 
Nu ska jag gå och leta inspiration på nätet så vi hörs...
kr@m Tova

Om

Min profilbild

Tova Ingesson

14 år, belieber, gymnastik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela