tovaingesson.blogg.se

TOVA INGESSON

One Direction/Justin Bieber

Publicerad 2014-06-27 00:42:00 i Allmänt,

Något jag stör mig på väldigt mycket är att det typ ska vara någon skillnad på vad man får göra och inte mellan Justin och 1D.
Förra året när det kom ut att Justin hade knarkat så gjorde tidningarna och alla människor en hur stor grej som helst av det. Det skrevs att han hade spårat ut helt totalt och att han hade fastnat i "knarkfällan" Nu när det för bara några veckor sedan kom ut en video på när två utav medlemmarna i 1D rökre hasch så skrev tidningarna inte alls på samma sätt. (detta gäller inte alla) Då skrevs det istället att det var normalt och att alla tonårsstjärnor provar knark någon gång. Ingen pratade om det och efter någon månad var det liksom bortglömt.
(Jag har inget emot 1D jag tycket bara det är lite orättvist)
 
Okej, i början av detta året så blev Justin tagen för att ha kört bil med droger i blodet. Som vilken människa som helst kunde fatta tog skvallertidningarna såklart chansen att skriva en massa om Justin. Det blev en hel del skitsnack och folk gick på påhitten och fick en ännu sämre bild av Justin. Det skrevs till och med att han kunde ha fått knarket langat från sin mamma!!
 
Jag tycker bara det är så himla synd att media har byggt upp och visat folket en sida av Justin som inte ens finns. Det är inte ofta du hittar en tidning med Justin där det står om alla bra saker han gjort. Det är inte många som vet att Justin stöttar en organisation som heter Pencils of promise (PoP) som hjälper till att bygga skolor och utbilda lärare. I slutet av förra året åkte han själv ner till Guatemala för att hjälpa till att bygga en skola. Han fick leka med barnen och han blev älskad av människor som inte ens visste att han var Justin Bieber. I slutet av dagen spelade han in en video där han sa att det hade varit en av hans mest magiska dagar i hela hans liv och att alla kan göra skillnad.
 
Jag vill bara att folk ska förstå att han är en omtänksam kille som bryr sig väldigt mycket om andra människor. Han är inte alls den där "divan" som tidningarna har fått honam att framstå som.
 
Från första början är han bara en vanlig kille från en liten stad i Canada med en dröm som gick i uppfyllelse. Så innan du hatar på honom nästa gång, snälla tänk en gång till. Hade du själv varit mycket bättre?
 
 Klicka på bilden för att titta på en video där Justin besöker en behövande skola. Eller på denna länken: I love Justin
 
Kr@m Tova

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Tova Ingesson

14 år, belieber, gymnastik

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela